ΟΡΓΑΝΩΣΗ «Χ»: ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ 2013







-             ΔΟΞΑ ΚΑΙ  ΤΙΜΗ, ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΤΗΝ «Χ»
-             ΔΟΞΑ  ΚΑΙ  ΤΙΜΗ  ΣΤΟΝ  ΓΡΙΒΑ  ΔΙΓΕΝΗ

        Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση,  τελέσθηκε Ιερατικό Μνημόσυνο για τον Στρατηγό Γεώργιο Γρίβα –Διγενή, Ιδρυτή και Αρχηγό της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ» και για τους υπέρ πίστεως και πατρίδος πεσόντες  Μαχητές αυτής.
       Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του Ιερατικού Μνημοσύνου, διαβάστηκαν τα ονόματα των πεσόντων Μαχητών της «Χ» και ο Αντιπρόεδρος της «Χ», κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ διάβασε την κεντρική ομιλία.(*)
Κατά την προετοιμασία της πορείας, έξω από τον Ναό, ο Πρόεδρος της «Χ» κ. ΙΩΑΝΝΗΣ  ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ επεσήμανε το γεγονός ότι σε κάποια σημεία του δρόμου είχε αναγραφεί το ‘’σύνθημα’’ «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ», που σημαίνει ότι όσοι δεν μπορούν να ξεχάσουν μία σφαγή, ως πολιτική πράξη, εμείς θα είμαστε υποχρεωμένοι να τιμούμε πάντα αυτούς που αγωνίζονται για την ελευθερία της πατρίδος.  Ακολούθησε πορεία προς το παρακείμενο άγαλμα του εθνεγέρτη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, με συνθήματα «Γρίβα ζεις, εσύ μας οδηγείς», «Τιμή και δόξα στον Γρίβα Διγενή,  Τιμή και δόξα στους μαχητές της ‘’Χ’’», «Τιμή, τιμή, στην ένδοξη την ΄΄Χ΄΄».
        Στην εν συνεχεία κατάθεση στεφάνων και τηρώντας την παράδοση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ», το στεφάνι του Συνδέσμου να κατατίθεται από επιζώντες Χίτες μαχητές, ο επιζών μαχητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΛΥΤΙΝΑΣ, ήταν αυτός που  το κατέθεσε.           
 - Στην μνήμη των πεσόντων μαχητών της «Χ» και ιδιαιτέρως του αδελφού της Ιωάννη Κυριακόπουλου κατέθεσε στεφάνι η κ. ΓΕΩΡΓΙΑ  ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
- Στην μνήμη του δολοφονηθέντος πατέρα του, Ταγματάρχη Αριστείδη Χαμόδρακα και των τριών αδελφών του Ιωάννη, Κωνσταντίνου και Οδυσσέα, (οι οποίοι έπεσαν θύματα την πρώτη μέρα της μάχης του Θησείου) ο κ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ  ΧΑΜΟΔΡΑΚΑΣ.
- Εκ μέρους της Εφημερίδας ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΩΡΑ’’, ο δημοσιογράφος κ. ΝΙΚΟΣ ΧΙΔΙΡΟΓΛΟΥ.
-  Εκ μέρους των Εκδόσεων ‘’ΠΕΛΑΣΓΟΣ’’ και όλων των εκδοτών που αγωνίζονται πατριωτικά και συνεχίζουν να εκδίδουν βιβλία, ο κ. ΠΕΤΡΟΣ  ΜΥΛΩΝΑΣ.
-  Εκ μέρους του Συλλόγου ‘’ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ’’, ο κ. ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
-  Εκ μέρους της Νεολαίας του Λ.Α.Ο.Σ., ο Πρόεδρός της, κ. ΘΑΝΟΣ  ΚΟΚΚΑΛΗΣ   
       Περατωθείσης της κατάθεσης στεφάνων, εψάλη ο Υμνος της «Χ», μετά ο Εθνικός μας Υμνος και τέλος προσφέρθηκε καφές στα Γραφεία της «Χ».

                                                                                ΘΩΜΑΪΣ   ΠΑΡΙΑΝΟΥ

(*)  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

                                              Το ιστορικό μου λογύδριο σήμερα, στην δική σας μνήμη,
                                               Ένα κλαδί αμάραντου, αθάνατοι νεκροί μας !!!

- Αείμνηστε Αρχηγέ της «Χ», Στρατηγέ Γεώργιε Γρίβα Διγενή,
                                                                                             Άξιον τέκνον της Πατρίδος
- Αθάνατοι νεκροί μας,
- Τιμημένοι μαχητές της «Χ», όσοι ευρίσκεστε ακόμη εν ζωή και σήμερα κοντά μας,
- Συνέλληνες, που τιμάτε κάθε χρόνον την σεπτήν μνήμην εκείνων που σκοτώθηκαν
  για να είμαστε εμείς ελεύθεροι σήμερα,
                                                       η Πατρίδα σας ευχαριστεί για την παρουσία σας.
        Η προδοσία των ελληνόφωνων Κομμουνιστών και η ιδιοτέλεια των ‘Συνοδοιπόρων’ πολιτικών προσπάθησαν και προσπαθούν να αμαυρώσουν την λάμψη της Εθνικής Αντιστασιακής Οργάνωσης «Χ», αλλά δεν μπορούν να στερήσουν το μεγαλείο της, στις πλέον κρίσιμες στιγμές της πατρίδας μας.
 Δεν μπόρεσαν να υποβαθμίσουν την συμβολή των Χιτών κατά το Δεκεμβριανό κίνημα των Κομμουνιστών, το 1944, που κράτησαν, με το τιμημένο αίμα τους, τα ‘Τετράγωνα της Λευτεριάς’ στην πολιορκημένη Αθήνα, από τις ορδές του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ.  Ο φίλος και σύμβουλος του Γεωργίου Γρίβα, Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος (Φιλιππίδης, από την Τραπεζούντα) συμβάλλει στον αγώνα, εμπνέων και νουθετών κάθε αντιστασιακή κίνηση και συγχρόνως κατατοπίζων μόνο τον βασιλέα Γεώργιο Β’ στο Εξωτερικό, για τα δρώμενα στην Πατρίδα.
       Η κατάθεση στεφάνου στον Άγνωστο Στρατιώτη, την 25ην Μαρτίου 1943, από το μέλος της «Χ» έφεδρο ανθυπολοχαγό, ανάπηρο πολέμου – Ευθυμάκην  – και η σχεδιασμένη από την «Χ» συγκέντρωση του κόσμου στην Πλατεία Συντάγματος, καταπλήσσουν τους κατακτητές και ενθαρρύνουν τους Αθηναίους. Η εγγονή του μεγάλου μας ζωγράφου Νικηφόρου Λύτρα, Ευγενία – στέλεχος της «Χ»- φωτογραφίζει, αποθανατίζοντας την κατάθεση. Η διαβόητη Ο.Π.Λ.Α., στα Δεκεμβριανά, την συλλαμβάνει για αυτό και την κατακρεουργεί.
       Η «Χ» υπήρξε η μόνη εθνικιστική Οργάνωση απολιτική, ακομμάτιστη στην Ελλάδα και ίσως στην Ευρώπη, και η πρώτη Αντιστασιακή (τέλη Ιουνίου 1941), που είχε σαφέστατη ιδεολογική εθνικιστική θέση του Μεγαλοϊδεατισμού της Πατρίδος.  Η «Χ» δεν είχε στόχο απλώς την ελευθερία της Πατρίδος – που αυτή από ένα σημείο και μετά ήταν βεβαία, - αλλά κυρίως αποσκοπούσε στην Εθνική Αποκατάσταση, ιδιαιτέρως στην Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο. Ο Ύμνος, τα Εμβατήρια (σε στίχους Σπύρου Κουρουπού και μουσική Γλυκοφρύδη) και η δράσις της κατά την Κατοχή και τον Συμμοριτοπόλεμο το δείχνουν καθαρά.
      Η αποκατάσταση, όμως, της Κύπρου ανησυχούσε πολύ τα συμφέροντα της Αγγλίας. Αυτό οι Εθνικιστές το γνώριζαν από το 1940, όταν οι Άγγλοι απαγόρευσαν στους Κυπρίους αδελφούς να έρθουν εν σώματι εθελοντές στον υπέρ όλων Αγώνα της Πατρίδος, εντασσόμενοι στον Ελληνικό Στρατό. Έτσι, τους υποχρέωσαν να καταταγούν στον Αγγλικό. Η ενέργειά τους αυτή απέβλεπε στο να μην φανεί η Ελληνικότητα του νησιού. Ιδιαιτέρως για την «Χ», υπήρξε ένας επιπλέον λόγος να εμποδιστεί οπωσδήποτε η ανάπτυξή της από τους Άγγλους, καθόσον η ηγεσία της
(Γεώργιος Γρίβας και Όμηρος Παπαδόπουλος) αποτελείτο από Κυπρίους. Η ενίσχυση των Κομμουνιστών από τους Άγγλους τους ευνοεί, ώστε να μην μπορέσει η Ελλάς να συνέλθει από τις καταστροφές και να έχει την ανάγκην της ‘’προστάτιδας Αγγλίας’’.
       Στην Αθήνα, η Κυβέρνηση του Ιωάννου Ράλλη, με την υπ’αριθμ.1845 / 10 – 6 – 1944, διατάσσει την σύλληψη του Γ. Γρίβα. Ο αρχηγός της «Χ» διαφεύγει της συλλήψεως και η κυβέρνηση Ράλλη τον καταδιώκει παντού. Οι λασπολόγοι της Ο.Π.Λ.Α. πανηγυρίζουν για την επικείμενη εξόντωση του ‘γκεσταμπίτη’ αρχηγού της «Χ». Ανώτερα στελέχη του Ε.Λ.Α.Σ. και της Ο.Π.Λ.Α., ο Αντώνιος Μπουρδής και Δημήτριος Αυγέρης εκπονούν σχέδιο γενικής επιθέσεως κατά των Χιτών. Ο διοικητής τους ‘Θεμιστοκλής’ δίνει το σύνθημα και ο ορυμαγδός των μαχών συγκλονίζει την Αθήνα. Από τα 198 παιδιά της «Χ» στο Θησείο και τις γύρω περιοχές, τα 134, μεταξύ αυτών και 5 κοπέλες, χάθηκαν, πολεμώντας στην μεγάλη αυτή μάχη. Με τα άγουρα ακόμη νιάτα τους, κράτησαν επί 5 μερόνυχτα τον συρφετό των 7.000 του εφεδρικού Ε.Λ.Α.Σ. της Κοκκινιάς, της Δραπετσώνας, των Σφαγείων, του Μπίθουλα, του Ρέντη, του Περιστερίου και άλλων μολυσμένων συνοικιών από την κομμουνιστική χολέρα.
       Κράτησαν καλά την βάρδια τους, ενισχύοντας τα πλαϊνά του Μακρυγιάννη, που απέκρουσαν νικηφόρα τις επιθέσεις του ορεινού εμπειροπόλεμου Ε.ΛΑ.Σ. Εκεί, οι επιθέσεις αποκρούονται με μεγάλες θυσίες. Ο Παρθενώνας διασώζεται την τελευταία στιγμή από την ανατίναξη, χάρη στην διστακτικότητα του εκπαιδευτικού ΕΛΑΣίτη Ιωάννου Λογοθέτη, που δεν κατάλαβε την εντολή. Την ίδια στιγμή, οι Χίτες του Αλκαζάρ του Παγκρατίου νικούν τους συμμορίτες του Βύρωνος και της Καισαριανής και την διαβόητη Ο.Π.Λ.Α. των Κολλημένου, Μαρκάκη και Τσιφλάκου. Οι Χίτες βοηθούν την επέλαση της Ορεινής Ταξιαρχίας των Ριμινιτών, που με ορμή τσακίζει  την 2α Μεραρχία του Ε.Λ.Α.Σ., με τον καπετάν Ορέστη, στη μάχη της ‘’Σωτηρίας’’, στην Σχολή Χωροφυλακής και διαλύει τους κομμουνιστές στην Αλεξάνδρας, στους Αμπελοκήπους, στο Γκύζη, στον Αρδηττό και στις άλλες περιοχές.
        Οι κομμουνιστές ποτέ δεν άγγιξαν τους μεγάλους δωσίλογους και μαυραγορίτες της Κατοχής, αλλά κατέσφαξαν τα φτωχόπαιδα της ηρωικής Χωροφυλακής που υπερασπίζονταν, μαζί με το έννομο κράτος, και τις πολυκατοικίες των κηφήνων της πλουτοκρατίας, όταν η δική τους καλύβα στο χωριό είχε ήδη καεί από τους συμμορίτες. Το ίδιο κάνανε οι συμμορίτες στην επαρχία, όπου εκτέλεσαν εκατοντάδες παιδιά των λαϊκών τάξεων, της εθνικόφρονος εργατιάς, και των σκεπτομένων Ελλήνων.
       Μετά την εποποιία του Θησείου και την συμβολή της «Χ» στην καταστολή της  κομμουνιστικής λαίλαπας των Δεκεμβριανών, η «Χ» προκάλεσε το απέραντο μίσος όλων ανθελλήνων, ελληνοφώνων και μη. Από την άλλη πλευρά, προκάλεσε τόσο ενθουσιασμό στους εθνικόφρονες, που στην συνέχεια, οργανώθηκε όλος ο αντικομουνιστικός αγώνας στο όνομα της «Χ». Και αυτό, επειδή θεωρούσαν την «Χ», ως την πλέον πατριωτική, αγνή από πάσης απόψεως και αδιασάλευτη στην εθνική ιδέα και αμόλυντη από κάθε είδους σαπίλα.
      Αυτή είναι η «Χ», αυτή είναι η προσφορά της,
                               ΑΙΩΝΙΑ  Η  ΜΝΗΜΗ  ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ  ΝΕΚΡΩΝ  ΜΑΣ !!!                             
                    

       ΣΥΝΤΟΜΗ  ΛΙΣΤΑ   ΠΕΣΟΝΤΩΝ  ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ «Χ»     
(Το [Θ] σημαίνει ότι έπεσαν στην μάχη του ΘΗΣΕΙΟΥ, κατά τα Δεκεμβριανά)                                             
    
 Α)  Α Ξ Ι Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι
  1] ΤΧΗΣ   Στασινάκης  ΑΝΔΡΕΑΣ  [Θ],  2] ΤΧΗΣ   Χαμόδρακας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ,
  3] ΛΧΓΟΣ  Αρβανίτης ΝΙΚΟΛΑΟΣ,   4] ΛΧΓΟΣ  Καραμασίνης ΦΩΤΙΟΣ 
  5] ΛΧΓΟΣ Μανωλάκος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,   6] ΥΠΛΓΟΣ Αβραμίδης ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  7] ΥΠΛΓΟΣ  Αστέρης  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ [Θ], 8] ΥΠΛΓΟΣ  Μπουφίδης Κρέων
  9] ΥΠΛΓΟΣ Τσιάνος ΓΕΩΡΓ., 10] ΑΝΘΥΠΛΓΟΣ  Ευσταθίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11] ΑΝΘΥΠΛΓΟΣ  Τσακουμάκης ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 12] ΛΟΧΙΑΣ  Κολλάρος ΑΝΔΡΕΑΣ
13] ΕΥΕΛΠ    Γλεγλάκος / Γκλεγκλάκος  ΘΩΜΑΣ,   14] ΕΥΕΛΠ  Δημητριάδης Θ.                                                                                                                                                                                                        
15] ΕΥΕΛΠ  Παπαγεωργίου  ΝΙΚΟΛΑΟΣ , 16] ΕΥΕΛΠ  Περράκης ΑΝΤΩΝΙΟΣ
                                             Β)  Π Ο Λ Ι Τ Ε Σ
[Α]
1]  Αλεξιάδης  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , 2]  Αναγνωσταράς  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  [Θ]
  3]  Αναγνωστόπουλος  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  [Θ] 4]  Ανδρουλιδάκης  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ , 
  5]  Αντωνάκος ΑΝΤΩΝΙΟΣ   6]  Αργυρίου ΧΡΗΣΤΟΣ,   7]  Αρβανίτης ΓΕΩΡΓΙΟΣ
[Β]
  8]  Βαρβίας  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  [Θ],   9]  Βαρνάβας ΙΩΑΝΝΗΣ,  10] Βασιλειάδης ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 11] Βασσάλος  ΘΕΟΦΑΝΗΣ  [Θ]
[Γ]
12]  Γιανναράκος ΑΝΤΩΝΙΟΣ , 13]  Γιαρίμογλου  ΙΟΡΔΑΝΗΣ  [Θ ], 14] Γκούμας  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ[Θ]      15]  Γυφτοδήμος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
[Δ]
16]  Δέδες  ΠΑΥΛΟΣ  [Θ],  17]  Δημητριάδης ΘΕΟΔΩΡΟΣ, 18]  Δημητρίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
19]  Διβριώτης ΝΙΚΟΛΑΟΣ , 20]  Δούρος ΣΩΤΗΡΙΟΣ,  21]  Δριτσάκος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
[Ε], [Ζ], [Η]
22]  Εγγλέζος ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, 23]  Ζαφείρης  ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  24]  Ηρωδιάδης  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
[Θ], [Ι]
25]  Θεοδοσίου  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  [Θ],  26]  Θεολογίτης  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  [Θ],
 27]  Θεολογίτης  ΓΕΩΡΓΙΟΣ,   28]  Θεολογίτης  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ [Θ ], 29]  Θεολογίτου  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 30]  Θεοφίλου ΧΡΗΣΤΟΣ, 31]  Ιατρόπουλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
[Κ]
32]  Καλίγερος  ΘΕΟΔΩΡΟΣ  [Θ],  33]  Καλφακάκος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 34]  Καραμεσίνης ΓΕΩΡΓΙΟΣ 35]  Καραμιχάλη  ΓΕΩΡΓΙΑ,  36]  Καραμιχάλης ΛΟΥΚΑΣ ,  37]  Καρυστηναίος  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  [Θ] 38]  Κασιδάρης  ΠΕΤΡΟΣ  39]  Κατσικάρης  ΙΩΑΝΝΗΣ ,  40]  Κατσικάρης  ΜΙΧΑΗΛ ,
 41]  Κίτσιρης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, 42]  Κόκκινος  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,  43]  Κονδύλης  ΠΑΥΛΟΣ  [Θ],  
44]  Κοντοδήμος ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  45]  Κουμπής  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,  46]  Κουτής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ,
47]  Κυριακόγκωνας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 48]  Κυριακόπουλος  ΙΩΑΝΝΗΣ,   
49]  Κυρίνης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 
[Λ]   
 50]  Λεβέντης  ΓΕΩΡΓΙΟΣ , 51]  Λέκκας ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  52]  Λιόγκας  ΓΕΩΡΓΙΟΣ , 
53]  Λιόγκας  ΜΑΡΙΝΟΣ,  54]  Λύρας  ΛΕΩΝΙΔΑΣ , 55]  Λύρης  ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  56]  Λύτρα  ΕΥΓΕΝΙΑ [Μ]
57]  Μαλιαράκης ΕΛΕΥΘ.,   58]  Μαντούβαλος ΑΝΤ., 59]  Μαντούβαλος ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 60]  Μαντούβαλος ΛΑΖΑΡΟΣ, 61]  Μανωλάκος ΠΑΝΑΓΟΣ , 62]  Μανωλάκος ΣΤΑΥΡΟΣ
 63]  Μαρκομιχάλης  ΙΩΑΝΝΗΣ , 64]  Μασβούλας ΓΕΩΡΓΙΟΣ , 65]  Μασβούλας ΙΩΑΝΝΗΣ
 66]  Μαυροειδή ΒΑΣΙΛΙΚΗ,   67]  Μεγαλοοικονόμου ΝΙΚΟΛΑΟΣ , 68]  Μεταξάς
 69]  Μήνας  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ , 70]  Μιχαλολιάκος ΓΕΩΡΓΙΟΣ , 71]Μιχαλόπουλος  ΑΘΑΝΑΣ. [Θ]
72]  Μολόκοτος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ , 73]  Μοφόρης  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 74]  Μπαγιάτης ΧΡΗΣΤΟΣ
75]  Μπαρκούρα  ΡΟΔΟΥΛΑ, 76]  Μπέσης  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ , 77]  Μπογιάκης  ΙΩΑΝΝΗΣ
78]  Μπουρίτσας  ΚΥΡΙΑΚΟΣ , 79]  Μπουρτσαλάς  ΑΝΔΡΕΑΣ, 80]  Μπούφης ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
81]  Μυλωνόπουλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ
[Ν],[Ο]
82]  Νικολακόπουλος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , 83]  Ντεβές  ΙΩΑΝΝΗΣ
84]  Οικονόμου  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  [Θ], 85]  Ούτρας ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
[Π]
86]  Παγώνης ΛΑΜΠΡΟΣ,  87]  Παναγιωτίδης ΓΕΩΡΓΙΟΣ [Θ],  88]  Πανόργιος  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ [Θ]
 89]  Παπαγεωργίου  ΙΩΑΝΝΗΣ,  90]  Παπαδόπουλος ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, 
 91]  Παπαδόπουλος  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ [Θ],   92]  Παπαδόπουλος  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 93]  Παπαϊωάννου  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ [Θ],  94]  Παραράς  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,   95]  Παραράς  ΜΙΧΑΗΛ  [Θ]
 96]  Περδίκης  ΗΛΙΑΣ,  97]  Περιστεριώτης  ΠΑΥΛΟΣ,   98]  Περράκης  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 99]  Πετρόπουλος  ΑΛΚΙΝΟΟΣ,  100] Πίππας  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,  101] Πίππας  ΕΥΘΥΜΙΟΣ ,
102] Πίσχος  ΓΕΩΡΓΙΟΣ   [Θ], 103] Πλακωτάρης  ΠΑΥΛΟΣ [Θ], 104] Πολίτης  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
105] Πολίτης ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
[Ρ]
106] Ρεμπάτης Ρωμύλος, 107] Ρίτσος  ΚΩΝ/ΝΟΣ , 108] Ροϊλος  ΙΩΑΝΝΗΣ
109] Ροϊλος ΦΩΤΙΟΣ [Θ], 110] Ρουμελιώτης ΣΠΥΡΙΔΩΝ
[Σ], [Τ], [Υ] 
111] Σγουρόπουλος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ , 112] Σεβαστός  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 113] Σεραφείμ  ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ, 114] Σέρβης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , 115] Σίμος  ΠΑΝΤΕΛΗΣ [Θ], 116] Σκλήρης  ΠΑΡΙΣ
117] Σκούρας ΘΕΟΔΩΡΟΣ , 118] Σολδάτος  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  [Θ],  119] Σολδάτος  ΠΕΤΡΟΣ, 
120] Σπυριδάτος ΜΙΧΑΗΛ,  121] Σπυρομήλιος ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  122] Σταματέλας ΣΤΑΥΡΟΣ ,
123] Σπυρόπουλος  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 124] Σταμπόγλης  ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  125] Στασινάκης ΑΝΔΡΕΑΣ
126] Στεφάνου  ΙΩΑΝΝΗΣ,  127] Τοντεσάκης ΓΕΩΡΓΙΟΣ , 128] Τσίρος  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
129] Υψηλάντης ΚΩΝ/ΝΟΣ
[Φ], [Χ]
130] Φελούτζης ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, 131] Φόης ΓΕΩΡΓΙΟΣ , 132] Φουστάνος  ΓΕΩΡΓΙΟΣ [Θ]
133] Φραγκουδάκης  ΑΧΙΛΛΕΑΣ  [Θ], 134] Φωτίου  ΘΩΜΑΣ
135] Χαλαζά  ΜΑΡΙΑ , 136] Χαμόδρακας  ΙΩΑΝΝΗΣ,  137] Χαμόδρακας  ΚΩΝ/ΝΟΣ
138] Χαμόδρακας  ΟΔΥΣΣΕΑΣ  [Θ], 139] Χαρατσάρης  ΠΕΡΙΚΛΗΣ ,
140] Χαρατσάρης  ΣΩΤΗΡΙΟΣ,  141] Χάσκαρης  ΓΕΩΡΓΙΟΣ [Θ], 142] Χάσκαρης  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


                                                                                 Επιμέλεια Κειμένου:  ΘΩΜΑΪΣ  ΠΑΡΙΑΝΟΥ

Σχόλια