ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως ”Χ”»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως ”Χ”»

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1944
ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Με απόφαση του Δ.Σ. μας, ο «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως ”Χ”»
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
Να εντάξουμε από φέτος, την μέχρι τώρα ξεχωριστή Επιμνημόσυνη Δέηση μας, στο ετήσιο Ιερό και Εθνικό Μνημόσυνο, το οποίο πραγματοποιείται  την Κυριακή 3 Δεκεμ­βρίου στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, υπέρ των Πεσόντων υπερασπιστών της Εθνικής Ελευθερίας στην «Μάχη των Αθηνών».
Στην ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ συνεισέφεραν με τον αγώνα και την ζωή τους ΟΛΕΣ οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ήτοι: ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΟΣ, 3Η ΟΡΕΙΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «Χ» κυρίως στην «Μάχη του Θησείου», ΠΟΛΙΤΕΣ κ.ά.
Το  Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη αποτελεί το διαχρονικό Μνημείο που πρέπει να μας θυμίζει τον ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ που δίνουμε πάντα ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά ΝΙΚΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Σήμερα που η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ επελαύνει κατά της Πατρίδος και του ΕΛΛΗ­ΝΙΣΜΟΥ, δεν έχουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ το δικαίωμα στην εσωστρέφεια.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ πρέπει να μας βρει ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Τιμούμε και τους ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ στην «ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ», του 1941-44, αλλά και όλους ΕΚΕΙΝΟΥΣ που έπεσαν για τα ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ όλων των ΕΠΙΒΟΥΛΕΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ - ΙΤΑΛΩΝ - ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους ΕΘΝΙΚΑ σκεπτόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ να παρευρεθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, στις 9.30’ π.μ. στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη (Σταθμός Ακροπόλεως ΜΕΤΡΟ), για το Ιερό και Εθνικό Μνημόσυνο των Ηρωικών Πεσόντων μας.
Σας περιμένουμε.
                                                              Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ                            Η Γενική Γραμματέας                                                                                             ΘΩΜΑἹΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ

Σχόλια